ОДИ ГОРЕ

Опис

(Meeting point Sabana de la mar)

El Limon Waterfalls & Bacardi Island - Excursion from Punta Cana area

Преглед

If you are in Punta Cana or Bavaro, Looking for a day trip paying less than normal. Just book this trip starting from Sabana de la Mar area. Visiting Samana community on Safari to arrive in El Limón Comunity, Horse riding or Hiking to the Waterfalls after crossing Samana Bay and Luch time at Bacardi Island. This trip Starts at 9: 00 am and finish at 4:30 pm.

After this experience, you will get Back to Sabana de la Mar port.

 • Fees included
 • Lunch at the beach included
 • Водичот обезбедува инструкции и надзор

 

Вклучувања и исклучувања

 

Вклучувања

 1. Samaná Bay
 2. Bacardi Island, Beach, and Lunch
 3. Safari to El Limón
 4. Horse riding or Hiking to Waterfalls
 5. Dominicans Cocktails
 6. Сите даноци, такси и трошоци за ракување
 7. Локални даноци
 8. Пијалоци
 9. All activities
 10. Локален водич

Исклучувања

 1. Бакшишите
 2. Transfers from Punta Cana not included
 3. Alcoholic Drinks after Cocktails 

 

Поаѓање и враќање

Патникот ќе добие точка за состанување по Процесот на резервација. Турите започнуваат и завршуваат во нашите точки за состаноци.

 

Што да очекувам?

 

Земете ги вашите билети for visiting The Waterfalls on Horses riding or Hiking, Safari Samaná, Swimming at the Natural Springs from the waterfalls lunch at Bacardi island plus Beach Time.

Starting from Sabana de la Mar ports onboard of a Boat or Catamaran with a Local tour guide we pass Samaná Bay to Samaná community. Taking a Safari with a local tour guide to talk about Samaná history until arrive in El Limon Comunity. In El Limón Comunity we start hiking or Horse riding by El Limon waterfalls forest to the El Limón Waterfalls. Where when we arrive we can swim!  After back to Safari to go to Samana port. Visit Bacardi island for lunch on the beach and swimming in one of the most beautiful islands from the Dominican Republic.

In Case you will like this trip longer or Shorter we have these options:

 1. Los Haitises + Cayo Levantado from Samana Port.
 2. Los Haitises + Cano Hondo from Samana Port.

 

Што треба да донесете?

 • камера
 • Одвратни пупки
 • крема за сонце
 • Шапка
 • Удобни панталони
 • Пешачки чевли за шума
 • Sandals to the Spring areas.
 • Облека за пливање

 

Хотелски пикап

Hotel pick-up is not offered for this tour. But if you contact us we can talk about it.

 

Забелешка: If you are booking within 24 hours of the tour/Excursion departure time, we can arrangements hotel pick-up with extra Charges. Once your purchase is complete, we will send you complete contact information (phone number, email address, etc.) for our local Tour guide to organize pick-up arrangements.

Потврда за дополнителни информации

 1. Билетите се потврда по плаќањето на оваа турнеја. Можете да го прикажете плаќањето на вашиот телефон.
 2. Точката за состаноци ќе се добие по процесот на резервација.
 3. Децата мора да бидат придружувани од возрасен.
 4. Не е достапно за инвалидска количка
 5. Доенчињата мора да седат во скут
 6. Не се препорачува за патници со проблеми со грбот
 7. Не се препорачува за бремени патници
 8. Нема проблеми со срцето или други сериозни медицински состојби
 9. Повеќето патници можат да учествуваат

Политика за откажување

За целосно враќање на средствата, прочитајте ги нашите политики за откажување Кликни тука. Средствата ќе бидат изгубени доколку резервацијата се откаже истиот ден на патувањето.

Контактирајте не?

Резервирање авантури

Локалните жители и Националните Туристички водичи и услуги за гости

Резервации: Тури и екскурзии во Дом.

📞 Тел/Whatsapp  +1-809-720-6035.

📩 reservabatour@gmail.com

Ние сме флексибилни поставувања на приватни тури од Whatsapp: (+1) 829 318 9463.

Parque Nacional Los Haitises, Република Доминикана
mk_MKMacedonian