ОДИ ГОРЕ

Националниот парк Лос Хаитис, Доминиканска Република

Здраво свету!

Земјиште за продажба во Самана – Самана земјиште за продажба

Самана недвижности

Самана земјиште за продажба

Земјишта за продажба во Самана, Доминиканска Република. Погледнете ги фотографиите и деталите за списокот на Самана, Внимателни инвеститори, Програмери на земјиште заинтересирани за ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА.

Ако барате земјиште за купување во Самана. Јас се викам Мисаел Калкано. Имам неколку земјишта за продажба од моето семејство со сите документи. Правни земјишта пред плажата и исто така со неверојатен поглед на океанот. Слободно контактирајте ме преку whatsapp: +1-809-720-6035.

Инвестирајте во Самана

Зошто да инвестирате во Самана Доминиканска Република?

Самана е дестинација на бескрајни златни плажи, тиркизни води и кокосови палми кои се нишаат во зелен хоризонт, карипски ритми, рум и пиво. Град со убави луѓе и заразен хумор, каде што се е опуштено и мирно.
Во Самана стресот не постои.Луѓето кои живеат тука уживаат во чешлањето на плажа и јадењата направени врз основа на свежа морска храна донесена од рибарите на брегот на плажата.
Ако вашиот сон отсекогаш бил да живеете во рајот, во Самана неодамна се изградени неколку проекти, некои во изградба, а некои веќе завршени каде што можете да го најдете вашиот следен дом.

Најдете имот за продажба во Самана. Пребарај за недвижен имот и најдете ги најновите огласи на Самана Се продава имот.

Самана многу за продажба

https://youtube.com/watch?v=8B-T8QVOx7g%3Ffeature%3Doembed

Слободно контактирајте ме преку whatsapp: +1-809-720-6035.

Многу и фарми Самана

https://youtube.com/watch?v=DL5U_M6kyqs%3Ffeature%3Doembed

Слободно контактирајте ме преку whatsapp: +1-809-720-6035.

Самана Океан поглед многу за продажба имот

https://youtube.com/watch?v=DL5U_M6kyqs%3Ffeature%3Doembed

Слободно контактирајте ме преку whatsapp: +1-809-720-6035.

Се продава имот пред плажата Самана

https://youtube.com/watch?v=ns5OAAHBiLA%3Ffeature%3Doembed

Слободно контактирајте ме преку whatsapp: +1-809-720-6035.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6

Слободно контактирајте ме преку whatsapp: +1-809-720-6035.

Parque Nacional Los Haitises, Република Доминикана
mk_MKMacedonian